OM OSS

Varmt välkomna till oss på Raitim Bygg AB. Här får du en snabb överblick över vilka vi är och vad vi sysslar med.

RAITIM BYGG

Vi som jobbar på Raitim Bygg AB är ett glatt gäng av passionerade hantverkare som älskar sitt yrke. Dessutom brinner vi för att göra våra kunder nöjda och glada. Vi är väldigt fokuserade på att göra ett bra jobb – alla gånger. Därför är det viktigt för oss att ha ett bra samarbete och en bra dialog mellan kunden och oss för att säkerställa att jobbet blir korrekt, från utfärdandet av offert till sista hammarslaget.

VAD GÖR VI?

Vi jobbar med det mesta inom byggnation och renovering. Exempelvis kan vi utföra uppdrag som nyproduktion, måleritjänster, badrumsrenovering, ombyggnation, köksrenovering och andra byggtjänster av olika slag. Tveka inte att höra av er till oss om ni är nyfikna på att veta mer om vad vi kan hjälpa er med. Det går också bra att rådfråga oss om olika saker som har med ditt byggprojekt att göra. Vi har lång erfarenhet och breda kunskaper inom branschen och kan därför erbjuda våra kunder värdefulla tips och råd.

Våra tjänster erbjuder vi både till privatpersoner och till företag. För oss spelar det heller ingen roll om det är ett stort eller litet byggprojekt. Vi blir lika glada över att ta oss an alla typer av uppdrag.

LÅT OSS HJÄLPA DIG!

VAR FINNS VI?

Vi är stationerade i Tyresö men kan även ta oss an uppdrag utanför Tyresö. Hör av er och berätta var ni befinner er, så ska vi nog kunna hitta en lösning.

FÖR VIDARE KONTAKT

För att komma i kontakt med oss kan ni maila raitimbygg@gmail.com eller ringa 0734-44 85 85. Vi hjälper er gärna med att utfärda en offert på ett kommande projekt, eller bara prata igenom olika lösningar för era planer.

Vi hörs!

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN TILL OSS!